Aanmelding voortgezet onderwijs
huidige schooljaar 2023-2024

Belangrijk om te lezen voordat u verder gaat!

Login

Welkom op het login scherm voor het aanmelden van uw kind bij de school van uw voorkeur voor het huidige schooljaar 2023-2024.

Om uw kind te kunnen aanmelden voor een school in het openbaar onderwijs heeft u een inlogaccount nodig. Met dit inlogaccount kunt u uw kind aanmelden.

Hoe kunt u zich registeren?
U kunt zich registreren door rechts te klikken op "Registreer hier". Nadat u uw account aangemaakt heeft ontvangt u een bevestigingsmail van de registratie.

Kunt u GEEN account aanmaken? Of heeft u GEEN activatiemail ontvangen? Ook niet in uw Spam-box of uw Ongewenste E-mail? U kunt dan een mail sturen naar  aanmeldingenvo@o2g2.nl. Wij vragen u in deze mail de naam van de school te vermelden waarvoor u uw kind wenst aan te melden. We nemen daarna per e-mail contact met u op.

U heeft al een inlogaccount voor schooljaar 2023-2024? Indien u al een inlogaccount heeft, kunt u ook heel makkelijk een aanmelding toevoegen. Of een eerder ingevoerde aanmelding afmaken.

Wachtwoord vergeten?
Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door in het rechterscherm te klikken op "Vraag hier een nieuw wachtwoord aan".

Privacy
Het aanmeldproces vindt plaats in een beveiligde omgeving. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk.

Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op verstuur. U krijgt dan een tijdelijk nieuw wachtwoord toegestuurd.

{{callbackResult.message}}